"Tiada kejayaan tiada rintangan,Tiada kegembiraan tiada kesedihan..,Bukan senang nak senang,Bukan susah nak susah..,Tanpa keberanian impian Tidak akan bermakna..., Itulah waktu yang dikurniakan bagi kita setelah diulit perasaan. Waktu menjadi penentu kehidupan ini. Dan waktu juga mengiringi takdir kita"

Sabtu, 1 Februari 2014

Hanya yang aku rasa

Bila aku dah berasa sunyi dalam diri,aku mula kembali untuk berbloger.. Aku hanya luahkan perasaan apa yang aku rasa ,apa yang orang lain tidak dapat rasa,.
Hanya aku sahaja yang tahu..tetapi,ada juga masa yang tidak dapat diluahkan dan hanya mampu pendamkan apa yang dirasa dan yang terbuku pada diri,. Dulu mempunyai seseorang yang boleh dikongsi bersama-sama,susah senang bersama.. Tapi sekarang itu cuma tinggal kenangan,.tak ada perkongsian lagi,.hanya mendiam diri... Aku tahu ia tidak akan tahu apa yang aku selalu sampaikan disini kerna dia tidak akan pernah tahu... Telah hampir 6 bulan berjauhan,..setiap kali aku msg ia sibuk,bila call sibuk..aku faham dan mengerti.. Tapi tak ada ke masa nak balik? Orang lain boleh je balik ada je masenya..bila tanya lebih2 dah semestinya akan kena kembali.. Ye oklah,mungkin aku selalu banyak tanya..mugkin aku tidak akan tanya,aku akan lebih diam simpan perasaan yang dirasa...

-hanya apa yang aku rasa -